ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

Όλες οι παρακάτω κριτικές έχουν συνταχθεί από ασθενείς μας δημόσια σε πλατφόρμες όπως Google, Facebook, Doctor Anytime.

Αιμορροΐδες

Spyridoula Katsoni

Ο γιατρός είναι ένας πολύ ήπιος, ευγενικός και ζεστός άνθρωπος που με έκανε να αισθανθώ άνετα.
Μου έδωσε επιτυχώς λύση σε ένα πρόβλημα αιμορροΐδων, προχωρημένου βαθμού ,που με ταλαιπωρούσε χρονιά.
Ανώδυνη επέμβαση 20 λεπτών .Η ανάρρωση ήταν πολύ σύντομη και χωρίς πόνο .Για την περίοδο της αποθεραπείας μου έδωσε τυπωμένες αναλυτικές οδηγίες, κάτι μου μου άρεσε πολύ, γιατί μπορούσα ανά πασά στιγμή να ανατρέξω σε αυτές . Είναι μεγάλο λάθος να αφήνεις τέτοιου είδους προβλήματα να σε βασανίζουν χρόνια και τελικά η θεραπεία είναι πολύ απλή .
Ο χώρος του ιατρείου είναι πολύ προσεγμένος και το προσωπικό ευγενέστατο.
Συνιστώ τον κ. Δοντά ανεπιφύλακτα !!

panos dim

Αιμορροΐδες τέλος έπειτα από πολλά χρόνια ταλαιπωρίας. Είχα κάνει μια επέμβαση σε άλλο γιατρό και δεν πέτυχε, είχα απογοητευτεί ότι θα ζούσα για πάντα με το ίδιο ανυπόφορο πρόβλημα. Δεν ηταν καυτηριασμος ουτε μικροεπεμβαση, εγινε αφαιρεση 3 μεγαλων αιμορροΐδων και ειχα και εσωτερικα ράμματα. Οτιδήποτε μου ειπε ο γιατρός πριν την εγχείριση εγινε πράξη κατά την ανάρρωση. Σίγουρος για τη δουλειά του και για το αποτέλεσμα (πολύ σημαντικό!), ευγενεστατος και ειλικρινής μα πάνω απ’ολα άνθρωπος με Α κεφάλαιο. Δεν έχω λόγια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και τον συστήνω ανεπιφύλακτα! Εξαιρετικός επιστήμονας με πολύ σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα. Θα τον εμπιστευτώ πάλι για κάποιες ελιές που θέλω να αφαιρέσω απο το πρόσωπο και λιπωματα πίσω από τα αυτιά. Γιάννη σ,ευχαριστώ πολύ για όλα!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΝΔΩΡΟΣ

Επισκέφτηκα πρώτη φορά 29/6/2022 τον γιατρό για το πρόβλημα των αιμορροΐδων που είχα.
Η αντιμετώπιση ήταν αμεσότατη και απόλυτα αποτελεσματική.
Ήδη έχουν περάσει περίπου 7 ημέρες και έχω ξεχάσει σχεδόν το πρόβλημα που είχα.
ήταν αποτελεσματικότατος στην δουλειά του γρήγορος και δεν αισθάνθηκα τίποτε απολύτως, παρότι ήταν σημαντικά σοβαρή η περίπτωσή μου.
Γιατρέ σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

fil syn

Ο Δρ. Δοντάς είναι ο ιατρός που μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια ταλαιπωρίας με τις αιμορροΐδες και πρόσφατο δύσκολο περιστατικό,τον επισκέφθηκα με απερίγραπτο πόνο και με την κατάλληλη θεραπεία που μου υπέδειξε, όχι μόνο ξεπέρασα το περιστατικό αλλά στη κυριολεξία και χωρίς υπερβολές ηρέμησα για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία σχεδόν. Ιατρός και Άνθρωπος με κεφαλαία. Συγχαρητήρια και πάλι ευχαριστώ ιατρε μου!

Ευάγγελος Φραγκούλης

Ο κύριος Δοντάς είναι ένας εξαιρετικός γιατρός και ένας πολύ καλός άνθρωπος. Είναι πολύ καταρτισμένος σε αυτό που κάνει και αυτό φαίνεται στον τρόπο με τον οποίο καθοδηγεί τον ασθενή, ενώ δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον και στο μετεγχειρητικό στάδιο και είναι πάντα πρόθυμος να λύσει οποιαδήποτε απορία και να προσφέρει συμβουλές. Με βοήθησε στο πρόβλημα που είχα με τις αιμμοροιδες το οποίο και έλυσε με εγχείρηση και ήταν διαθέσιμος σε κάθε βήμα του μετεγχειρητικού σταδίου. Εν ολίγοις είναι ένας εξαιρετικός γιατρός που εμπνέει εμπιστοσύνη.

SXHMAN

Πριν από 2 μέρες έκανα επέμβαση για το πρόβλημα των αιμοροΐδων μου.
Όλο το team ήταν άψογο με πρώτο και καλύτερο τον γιατρό τον κ. Δοντά , τον αναισθησιολόγο τον κ. Ποθητακη αλλά και την κλινική Therapis General.
Τους ευχαριστώ πολύ όλους.

STELLA ANAGNOSTOPOULOU

Επισκέφτηκα τον κο Δοντά, μετά από σύσταση φίλης λόγω προβλήματος αιμορροΐδων. Τόσο στην επίσκεψή μου στο ιατρείο του, όσο και στην επέμβαση που ακολούθησε ο γιατρός ήταν άψογος. Ήταν ευγενικός, επεξηγηματικός και σε κάθε φάση αναλυτικός. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Νίκος Παπαγεωργίου

Εξαιρετικός Γιατρός, με μεγάλη εξειδίκευση και πολλές γνώσεις, που δίνει λύσεις στο ιατρικό πρόβλημα που σε απασχολεί. Προσιτός, χαμηλών τόνων και σου εμπνέει εμπιστοσύνη και ηρεμία !!! Συνεχής παρακολούθηση και οδηγίες μετά την επέμβαση (εγώ έκανα αιμοροϊδοπλαστική), ενώ το Ιατρείο είναι υπερσύγχρονο και πεντακάθαρο. Πολλά Συγχαρητήρια !!!

Κύστη Κόκκυγος

Constantinos Gkotsis

Είχα πρόβλημα με την κύστη κόκκυγος για περίπου 17 χρόνια. Ο κύριος λόγος που δεν έκανα κάτι όλα αυτά τα χρόνια ήταν εξαιτίας του φόβου που μου είχαν δημιουργήσει οι πρώτες τραυματικές εμπειρίες με δύο “γιατρούς” που με εξέτασαν όταν το πρόβλημα ήταν στα αρχικά στάδια και φυσικά λόγω των επιπτώσεων της συμβατικής μεθόδου με την χειρουργική αφαίρεση της κύστης. Πρόσφατα γνωστοί μου μου πρότειναν τον κύριο Δοντά. Παρόλο που δυσκολεύτηκα αρκετά να τον συναντήσω, όλοι μου οι φόβοι κατευναστηκαν αμέσως. Επαγγελματίας, σοβαρός, φιλικός, Άνθρωπος που σου εμπνέει εμπιστοσύνη, ο κύριος Δοντάς μου εξήγησε όλη την διαδικασία, κατέρριψε τους μύθους που υπήρχαν στο μυαλό μου για την επέμβαση και με έκανε να αισθανθώ άνετα με το πρόβλημα μου. Παρόλο που το πρόβλημα μετά από τόσα χρόνια ήταν μεγάλο, η επέμβαση διήρκησε περίπου 15 λεπτά και προς μεγάλη μου έκπληξη ήταν σχεδόν ανώδυνη. Έφυγα από το ιατρείο του αμέσως μετά, οδηγώντας και επέστρεψα αμέσως στην καθημερινότητα μου χωρίς κανένα πρόβλημα. Τέλος είμαι πολύ ευχαριστημένος από την μετεγχειρητική παρακολούθηση και τις λεπτομερείς οδηγίες που έλαβα από τον γιατρό. Σε όσους έχουν παρόμοιο πρόβλημα και φοβούνται όπως εγώ, συνιστώ ανεπιφύλακτα μια επίσκεψη στον κύριο Δοντά, θα σας βοηθήσει να αποβάλλετε ένα τεράστιο ανούσιο πρόβλημα από τη ζωή σας, δίνοντας σας πίσω ένα κομμάτι της χαμένης σας εμπιστοσύνης προς τους γιατρούς.

Nondas Politis

Πριν από περίπου μία εβδομάδα άρχισα να έχω ενοχλήσεις στη περιοχή του κόκκυγα, την πρώτη μέρα δεν έδωσα πολύ σημασία γιατί νόμιζα ότι ήταν λόγω της πολύωρης καθιστικής εργασίας που έχω, την επόμενη ημέρα όμως η ενόχληση δεν υποχώρησε αλλά έγινε πιο έντονη με αρκετό πόνο, αμέσως σκέφτηκα πως υποτροπίασε η κύστη κόκκυγα και είχα ανησυχήσει αρκετά καθώς θυμήθηκα τους πόνους και τη ταλαιπωρία που είχα περάσει όταν 10 χρόνια πριν είχα πάει να μου την αφαιρέσουν με νυστέρι, έτσι άρχισα να ρωτάω τους γνωστούς μου αν γνωρίζουν κάποιον καλό πρωκτολόγο για να με εξετάσει αφού πρώτα είδα ότι υπάρχουν καινούργιες ανώδυνες μέθοδοι με laser, τελικά ένας φίλος μου μου σύστησε τον Κύριο Ιωάννη Δοντά, μετά από μία σύντομή τηλεφωνική επικοινωνία πήγα στο ιατρείο του. Ο Κος Δοντάς αμέσως μου είπε ότι πρόκειται για περιεδρικό απόστημα και προχώρησε στην αφαίρεση του με laser, η όλη διαδικασία κράτησε κάτι λιγότερο από 10 λεπτά, το αποτέλεσμα από ότι φάνηκε την πρώτη κιόλας ώρα ήταν εξαιρετικό καθώς μπορούσα πλέον να κάτσω και να περπατήσω κανονικά με εξαιρεση μία μικρή ενόχληση λόγω της επέμβασης, την επόμενη ημέρα που μου έκανε την πρώτη αλλαγή γάζας θεωρούσα ότι θα πονέσω άλλα δεν κατάλαβα τίποτα ενώ οι ενοχλήσεις είχαν εξαφανιστεί, σήμερα, μετά από τρεις ημέρες έχω γυρίσει στις κανονικές μου δραστηριότητες όπως ήμουν πριν εμφανιστεί το απόστημα. Ευχαριστώ πολύ τον Κύριο Δοντά για όλη τη βοήθεια και τον συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα, εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος.

Nikos Del

Αντιμετώπιση κύστης κόκκυγος με Laser.
Αποφάσισα να επισκεφθώ τον κύριο Δοντά, αφού μου ανέφερε τα καλύτερα λόγια γι’ αυτόν φίλος μου που είχε το ίδιο πρόβλημα και είχε μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την αντιμετώπισή του. Από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκα με τον γιατρό, διαπίστωσα ότι είναι εξαιρετικός επαγγελματίας, καθώς, έχει πλήρη γνώση σχετικά με το αντικείμενο και ήταν πρόθυμος να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις και απορίες που είχα σαν ασθενής, αφιερώνοντας χρόνο για να μου εξηγήσει ακόμα και τις πιο απλές απ’ αυτές. Επίσης, διαπίστωσα ότι είχε αντιμετωπίσει πολλά παρόμοια προβλήματα και διέθετε μεγάλη εμπειρία. Γι’ αυτούς τους λόγους τον εμπιστεύθηκα και τον προτίμησα για την επέμβαση. Όσον αφορά την επέμβαση, διήρκησε περίπου 15 λεπτά, ήταν σχετικά ανώδυνη και σίγουρα μία διαδικασία πολύ απλή, τελικά, σε σχέση με αυτή που φανταζόμουν ότι θα απαιτούνταν για να απαλλαγώ από την κύστη κόκκυγος. Όταν τελείωσε έλαβα οδηγίες από τον γιατρό και έφυγα οδηγώντας το αυτοκίνητο. Μέσα σε λίγες ημέρες ήμουν σε θέση να κάθομαι άνετα και να κάνω διάφορες δραστηριότητες, χωρίς να έχω καμία ενόχληση. Συνιστώ ανεπιφύλακτα την επίσκεψη στο ιατρείο του κυρίου Δοντά, καθώς είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την αντιμετώπιση του προβλήματός μου και την εξυπηρέτηση που έλαβα τόσο από τον ίδιο όσο και από το προσωπικό του ιατρείου.

nicolas vasilikiotis

Μετα από 3 απόλυτα πετυχημένες επεμβάσεις – φυσικά σε διαφορετικές χρονικές περιόδους και για διαφορετικές παθήσεις – η εμπειρία μας με τον κ. Δοντά κρίνεται παραπάνω από ΑΡΙΣΤΗ.
Τόσο εγώ (κύστη κόκκυγος το 2018 και αφαίρεση περιεδρικού συριγγίου το 2021) όσο και ο γιος μου που έπασχε από είσφρυση όνυχος, είχαμε τη χαρά και την τύχη να αφεθούμε στην εμπειρία και επιστημοσύνη του κ. Δοντά. Ο γιατρός συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που σε κάνουν να νιώθεις απόλυτα ασφαλής: θεωρητική, σφαιρική και τεκμηριωμένη γνώση του αντικειμένου του, μακρόχρονη εμπειρία και εξειδίεκυση, διάθεση χρόνου να εξηγήσει με ηρεμία στον ασθενή όλες τις πτυχές της εγχείρησης, τον πιο εξελιγμένο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και άριστους συνεργάτες. Περισσότερα όμως από τα παραπάνω, ο κ. Δοντάς διαθέτει το “χάρισμα” του ιατρού – χειρουργού του οποίου η ιατρική πράξη γίνεται με την απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια ώστε η μετεγχειρητική πορεία να είναι η καλύτερη δυνατή. Πετυχημένες επεμβάσεις ίσως κάνουν αρκετοί ιατροί. Επεμβάσεις όμως όπως οι δικές μου (κύστη, συρίγγιο) στις οποίες ο μετεγχειρητικός πόνος είναι σχεδόν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ και παράλληλα η επούλωση γίνεται χωρίς κανένα πρόβλημα, κάνουν μόνο οι απόλυτα ικανοί και experts. Και ο κ. Δοντάς είναι σίγουρα ένας από αυτούς. Πολλά ευχαριστώ από καρδιάς.

serial killer

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΚΥΣΤΗ ΚΟΚΚΥΓΟΣ ΑΦΟΥ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΜΠΟΥΚΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΒΙΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΖΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΤΛ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΜΟΥ.
ΜΕΣΑ ΣΕ 20 ΛΕΠΤΑ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΛΕΙΖΕΡ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ
ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΡΩΣΗΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ
ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΝΟΣ
ΣΑΣ ΤΟΝ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΎΛΑΚΤΑ

Aristeidis Molympakis

Αντιμετώπιζα χρόνιο πρόβλημα με κύστη κόκκυγα, η οποία είχε αντιμετωπιστεί παλαιότερα τόσο φαρμακευτικά όσο και χειρουργικά χωρίς όμως οριστική λύση του προβλήματος μου το οποίο υποτροπίαζε, περνώντας υφέσεις και εξάρσεις. Ο χειρουργός – πρωκτολόγος Κος Δοντάς Ιωάννης κατάφερε να λύσει μόνιμα το πρόβλημα που με ταλαιπώρησε για αρκετά χρόνια. Πολύ επεξηγηματικός, φιλικός, αφιερώνοντας όσο χρόνο χρειάστηκε για να επιλυθούν οι απορίες μου και με βαθειά γνώση του αντικειμένου του, κέρδισε την εμπιστοσύνη μου. Επιπλέον, συγκριτικά με το προηγούμενο χειρουργείο που είχα κάνει, αυτή τη φορά είχα πολύ μικρό μετεγχειρητικό πόνο και ευαισθησία και επέστρεψα πολύ γρήγορα σε όλες τις καθημερινές μου δραστηριότητες. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την ουσιαστική βελτίωση στην ποιότητα ζωής μου. Follow Up… αρκετούς μήνες μετά κανένα απολύτως πρόβλημα!

Markos Arvanitakis

Εξαιρετικός επιστήμονας και άνθρωπος! Τον επισκεφθήκαμε, ιδιαίτερα αγχωμένοι, αναζητώντας λύση στο θέμα της κύστης κόκκυγα που ταλαιπωρούσε τον γιο μου , 20 ετών. Απόλυτα κατανοητός και αναλυτικός ,μας εξήγησε με σαφήνεια, υπομονή και αξιοθαύμαστη ηρεμία τις επιλογές που υπήρχαν για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Η επέμβαση, στο υπερσύγχρονο και καθαρό ιατρείο του, ήταν ανώδυνη και διήρκησε μόλις 15 λεπτά. Στη συνέχεια έδωσε γραπτές οδηγίες αναλυτικότατες, ενώ όποτε τον καλέσαμε στο τηλέφωνο απαντούσε αμέσως ,λύνοντας οποιαδήποτε απορία μας. Ενάμιση μήνα μετά, το σημείο στο οποίο έγινε η επέμβαση επανήλθε πλήρως και δε διακρίνεται κανένα σημάδι. Γιατρέ, ευχαριστούμε για όλα!!!!!!!

Panos Nianias

Υπέφερα καιρό από κύστη κόκκυγος. Επισκέφτηκα και άλλους γιατρούς οι οποίοι θα με χειρουργούσαν με την κλασική μέθοδο (του νυστεριού) , κάτι το οποίο με απέτρεψε από το να το κάνω γνωρίζοντας τη μετεγχειρητική πορεία η οποία είναι οδυνηρή και χρονοβόρα.Μου σύστησαν τον κ. Δοντά ο οποίος μου εξήγησε αναλυτικά τη διαδικασία την οποία ο ίδιος πραγματοποιεί με Laser , μια μέθοδος που δε γνώριζα για την συγκεκριμένη επέμβαση, μειώνοντας τον πόνο και τον χρόνο επούλωσης και ανάρρωσης.Πρόθυμος να λύσει οποιαδήποτε απορία με ευγένεια και υπομονή πράγμα το οποίο κάνει τον ασθενή να νιώθει ασφάλεια και εμπιστοσύνη και όλα αυτά σε ένα χώρο απόλυτα προσεγμένο και καθαρό.Θα τον σύστηνα ανεπιφύλακτα.

ΧΡΥ ΠΟΥ

Τον γιατρό δεν τον γνώριζα προσωπικά, ούτε μου τον σύστησε κάποιος. Απο τις κριτικές εδω στο ίντερνετ διάβασα καλα λογια για αυτόν. Απο την πρώτη επίσκεψη φάνηκε καλός άνθρωπος που θέλει όντως να σε βοηθήσει και να σου εξηγήσει αναλυτικά όλες τις παραμέτρους του προβλήματος σου. Παρόλο που μετά την επέμβαση, κυστη κοκκυγος με χρήση λειζερ, πήγα εκτός του νόμου Αττικής είχαμε επαφή κάθε εβδομάδα για να ελέγχει την αποθεραπεία. Να σημειώσουμε πως μόλις εξηλθα του χειρουργειου μίλησα με μια κοπέλα που είχε κάνει την ίδια επέμβαση λίγες μέρες πριν, η οποία μου είπε πως ο γιατρός ανοίξει το ιατρό του 15 Αυγούστου καθώς ηταν επείγον περιστατικό.

Angelos Souleles

Επισκέφτηκα τον κ. Δοντά για μια αφαίρεση κύστης κόκκυγος. Παρόλο που η κύστη είχε φτάσει σε μεγάλο μέγεθος καθώς από φόβο αμελούσα να τη φροντίσω, μετά από μόλις 15-20 λεπτά εγχείρησης επέστρεψα αμέσως στις καθημερινές δραστηριότητές μου, όπως το να μπορώ να κάθομαι κανονικά μετά απο μήνες πόνου. Ο κύριος Δοντάς είναι απολύτως προσιτός και φιλικός και με καθησύχασε από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο ιατρείο του. Επίσης η μετεγχειρητική φροντίδα που μου παρασχέθηκε ήταν πραγματικά εξαιρετική! Τον συνιστώ ανεπιφύλαχτα!

χρηστος κεριμ

Έχοντας ένα πρόβλημα με την κύστη κοκκυγος που με ταλαιπωρουσε απόφασησα ν ψάξω για έναν γιατρό και μου σύστησαν τον κύριο Ιωάννη Δοντα ένας πάρα πολύ καλός γιατρός και πάνω από όλα πολύ καλός άνθρωπος μαζί με την βοηθός του που είναι πολύ ευγενέστατη .Μου εξήγησε ο γιατρός το πρόβλημα που αντιμετώπιζα και άμεσα μου έκανε την μικροεπεμβαση με την χρήση λέιζερ που ήταν ανώδυνη και αποτελεσματική.Γιατρε σας ευχαριστώ πολύ για όλα απ τα βάθη της καρδιάς μου

Παριζα Νικολαου

Η πρώτη φορά που πήγαμε στο γιατρό ήταν για επέμβαση κύστης κόκκυγα του συζύγου μου, η οποία έγινε και εξελίχθηκε τέλεια. Έκτοτε χρειάστηκε να κανω εγώ τρεις φορές αφαίρεση κύστεων στην πλάτη, οι οποίες είχαν κάνει φλεγμονή. Οι επεμβάσεις έγιναν χωρίς καθόλου πόνο και οι ουλές έκλεισαν πολυ ωραία. Ο γιατρός είναι καταπληκτικός και τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

maria tzioti

Εξαιρετικός γιατρός μας έδωσε λύση σε προβλημα κόκκυγα της κόρης μου που είχε ταλαιπωρηθεί πολύ στο παρελθόν ήταν εκεί να αντιμετωπισει επιπλοκές πολύ εξειδικευμένος σε αυτό που κανει διακριτικός κι ευγενικός άνθρωπος. Δεν είναι τυχαία νούμερο 1 στις επεμβάσεις κοκκυγα

makaroni Ravioli

Φανταστικός γιατρός, υπέροχο περιβάλλον! Η κόρη μου έκανε επέμβαση κύστη κόκκυγος. Η επέμβαση έγινε γρήγορα και χωρίς πόνο. Την επόμενη μέρα πήγε σχολείο και ακολούθησαν πολλές επανεξετάσεις που έγιναν δωρεάν! Δεν έχω λόγια για να ευχαριστήσω τον γιατρό και την ομάδα του! Πραγματικά δεν έχω λόγια. Μ. Μισαηλίδης

JOHN TSIAKIRIS

Εξαιρετικός γιατρός, με άρτια επιστημονική κατάρτιση και σεβασμό στον ασθενή του. Μαζί του έκανα κύστη κόκκυγα. Από την πρώτη στιγμή κερδίζει την εμπιστοσύνη σου.
Η επέμβαση κράτησε περίπου δεκαπέντε λεπτά, αμέσως μετά κάθισα στην καρέκλα. Στο σπίτι δεν ένιωσα πόνο. Όλα πήγαν τέλεια

Χαρίτων Τσάκαλος

Έπειτα από επέμβαση Κύστη Κόκκυγος που ήταν σε προχωρημένο στάδιο μπορώ να πω πως οι υπηρεσίες του Γιατρού και της υπεύθυνης,ήταν πραγματικά εξαιρετικές με άμεσα αποτελέσματα και συνεχής παρακολούθηση και ενδιαφέρον σε όλο τα στάδια της αποθεραπείας!!! Γιατρός Δοντάς για να μην πονάς 😉🙏

Natalia Andronic

Κορυφαίος γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος.Μετα από σχεδόν 20 χρόνια με κύστη κόκκυγα σε πολύ προχωρημένο στάδιο επιτέλους ο σύζυγος μπόρεσε να φορέσει λευκό παντελόνι.Δεν μπορείτε να φανταστείτε την χαρά του.Ευχαριστουμε πολύ.

Vasilis Katsilis

Κυστη κοκκυγος με τουλάχιστον 5 σύριγγα.Εγινε ανώδυνη επέμβαση με την ενδοσκοπικη μέθοδο, αποχώρησα μετά από 15 λεπτά με μηχανή χωρίς κανένα πρόβλημα κ την επόμενη μέρα έκανα κανονικά προπόνηση crossfit σαν να μην είχε γίνει επέμβαση.Εξαιρετική δουλειά κ πάρα πολύ καλή τιμή…

Γιωργος Γκ

Σε επέμβαση κύστη κόκκυγος που έκανα στην κλινική έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Ο γιατρός ήταν πολύ εξυπηρετικός και πρόθυμος να μου απαντήσει σε όλες τις απορίες μου. Σας τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

giannos spilios

Πολύ καλός γιατρός,εξαιρετικός στην δουλειά του πάντα ευδιάθετος και καθυσηχαστικος.Με έχει βοηθήσει αρκετά με το πρόβλημα μου πάντα όταν τον χρειαζόμουν επικοινωνούσε μαζί μου.Μου εξηγούσε το κάθε τι που έπρεπε να κάνω….σχετικά με την κύστη κοκκυγος καθώς επίσης κ μετά την εγχείρηση μου έκανε εντατική παρακολούθηση προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε υποτροπή.

Eleni Diamadi

Μετά από δύο αποτυχημένες εγχειρήσεις κύστεως κοκκυγα σε δημόσιο νοσοκομείο αναζητώντας ιδιώτη γιατρό βρήκα τον κ. Δοντα και την υγεία του παιδιού μου. Άριστος επιστήμων, τέλειος στην δουλειά του. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα. Ελένη Τσιρεπα.

Pan Kouvalakis

Άριστος ως γιατρός και ως άνθρωπος. Αντιμετώπιση κύστης κόκκυγος στον γιό μου με απόλυτη επιτυχία. Συγχαρητήρια γιατρέ!

john del

Άριστος γιατρός εξαιρετικός στην δουλειά.Χρειαστηκε να κάνω κύστη κοκκυγγος και σε 10 λεπτά μετά το χειρουργείο είχα φύγει.

ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Πάρα πολύ καλή δουλειά από τον κ.Δοντά!!!Με βοήθησε πολύ στο θέμα κύστη κόκκυγος και δεν είχα καθόλου πόνο από την εγχείρηση με laser και ούτε κατά την διάρκεια της μετεγχειρητικής μου ανάρρωσης.Πάρα πολύ καλός γιατρός σε αυτό που έχει ειδικευθεί!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΟΥΛΙΑΣ

Πρόσφατο χειρουργείο κύστης κόκκυγα του υιού. Πολύ καλή δουλειά. Γρήγορα , αναίμακτα και οικονομικά. Πολύ ευγενικό team και άριστοι επαγγελματίες. Ήδη σας διαφημίζω σε φίλους και γνωστούς. Να ειστε καλά!

evangelia chal

Εξαιρετικός χειρουργός και καταπληκτικός άνθρωπος!!!Πραγματικά ανώδυνη εκτομή της κύστης κόκκυγος με χρήση laser (με συνεχή μετεγχειρητική παρακολούθηση). Σύγχρονο ιατρείο με ωραίο περιβάλλον!

xris xrys

Αριστη συνεργασία,άριστο αποτέλεσμα. (Κύστη κόκκυγα)

Ραγάδα Πρωκτού

KONSTANTINOS PAPPAS

Είχα πολύ σοβαρό πρόβλημα με ραγάδα δακτυλίου που με ταλαιπωρούσε για μήνες, σχεδόν ένα χρόνο. Είχα επισκεφθεί γαστρεντερολόγους που μου έδιναν διάφορες κρέμες που όχι μόνο δε μου έλυσαν το πρόβλημα, αλλά μου προκαλούσαν και φοβερούς πονοκεφάλους. Όταν πήγα στον κύριο Δοντά διέκρινα έναν Άνθρωπο, αλλά και έναν εξαίρετο επιστήμονα. Πολύ ευγενικός, προσεγγίσιμος και με χαμόγελο. Μου πήρε αναλυτικό ιστορικό, με εξέτασε διεξοδικά χωρίς να με πονέσει (πολύ σημαντικό για μένα καθώς όλοι οι άλλοι γιατροί με είχαν πονέσει φρικτά) και στη συνέχεια κάναμε μία συζήτηση όπου με ενημέρωσε λεπτομερειακά για την πάθησή μου και όλες τις επιλογές θεραπείας που έχω. Απάντησε σε όλες μου τις ερωτήσεις και τελικά με χειρούργησε με την τεχνική του Laser. Από τότε δεν έχω ξαναπονέσει στο σημείο και τον ευχαριστώ πολύ για όλη την περιποίηση, αλλά και για την επιστημονική του γνώση που με απάλλαξε από το πολύ σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζα. Τον συστήνω χωρίς καμία επιφύλαξη, όχι μόνο γιατί είναι πολύ καλός γιατρός, αλλά και γιατί πάνω από όλα είναι Άνθρωπος!!

ta_ gr

Εξαιρετικος ιατρος με ολη την σημασια της λεξης.Ειχα χρονια ραγαδα και πολυπλοκο συριγγιο που οδηγησε σε περιεδρικο αποστημα.Εκανα την πρωτη επεμβαση στην θεσσαλονικη η οποια απετυχε και υπηρξε υποτροπη της ραγαδας και του συριγγιου σε συντομο χρονικο διαστημα.Αποφασισα να κατεβω αθηνα βλεποντας και τις πολυ καλες κριτικες στο internet να κανω μια επισκεψη στο ιατρειο του κ. ιωαννη δοντα.Κατευθειαν υπηρξε εμπιστοσυνη στον ιατρο,με εξετασε με τον υπερσυγχρονο εξοπλισμο και μου ειπε ακριβως τι πρεπει να γινει.Ακομα και στην μετεγχειρητικη πορεια μου ειπε ακριβως τι να κανω με λεπτομερεια κατι που εγω εκτιμησα πολυ γιατι ηταν ζωτικης σημασιας για την ανναρωση μου μιας και η περιπτωση μου ηταν σπανια και δυσκολη.Ηταν διπλα μου την καθε στιγμη που τον χρειαζομουν δινοντας βαση σε ολες τις λεπτομερειες.Ολα πηγαν καλα και αυτο το ωφειλω στον κ. ιωαννη δοντα και τον ευχαριστω θερμα που με εκανε καλα.Για μενα ειναι πραγματικα ενας απο τους καλυτερους ιατρους στην ελλαδα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ

Αντιμετώπιζα τεράστιο πρόβλημα με ραγάδα η οποία μου είχε δημιουργήσει κακή ποιότητα ζωής στη καθημερινότητα μου για πολλά χρόνια!!. Αποφάσισα να το αντιμετωπίσω πλέον πιο δραστικά, έχοντας βέβαια τους φόβους μου και μια σχετική επιφύλαξη για το πώς μπορεί να λυθεί ουσιαστικά τελικώς το πρόβλημα μου!!. Επισκέφτηκα λοιπόν το ιατρείο του κύριου Δοντά. Γνώρισα έναν εξαίρετο Επιστήμονα, υπέροχο και ευγενή άνθρωπο, που με την γνώση και την εμπειρία του με κέρδισε αμέσως. Όλα πήγαν τέλεια και πλέον το πρόβλημα μου ανήκει στο παρελθόν… Γιατρέ μου σε ευχαριστώ πολύ!!!. Σου εύχομαι υγεία και κάθε καλό.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Έχοντας πρόβλημα με μια ραγαδα που με ταλαιπωρούσε αρκετά, αποφάσισα να δώσω ένα τέλος. Εμπιστεύτηκα τον χειρουργό κ.ΔΟΝΤΑ κατόπιν των πολλων θετικών αξιολογήσεων που είχε και πραγματικά έκανα σωστή επιλογή. Άριστη αντιμετώπιση ,ομαλή μετεγχειρητική πορεία και εξαιρετικό αποτέλεσμα. Panagiotis Louridas

Έλενα Σεφερλή

Μετά απο δύο χειρουργεία αποτυχημένα (λόγω ραγάδας) απο “μεγαλογιατρούς” του ίντερνετ κ μια ψυχολογική ταλαιπωρία που δεν είχε τέλος,γνωρίσαμε τον Κ. Δοντά.Σπουδαίος γιατρός με γνώση κ κατανόηση του προβλήματος, εξιδικευμένος κ πολύ καταρτισμένος χειρουργός!!!!!!!! Γιατρέ σας ευχαριστώ πολύ μέσα απο την καρδιά μου.!!!Να είστε πάντα καλά!!!!!Εκ μέρους του συζύγου μου,Μπέτση Θανάση.

Περιεδρικό Συρίγγιο – Απόστημα

nicolas vasilikiotis

Μετα από 3 απόλυτα πετυχημένες επεμβάσεις – φυσικά σε διαφορετικές χρονικές περιόδους και για διαφορετικές παθήσεις – η εμπειρία μας με τον κ. Δοντά κρίνεται παραπάνω από ΑΡΙΣΤΗ.
Τόσο εγώ (κύστη κόκκυγος το 2018 και αφαίρεση περιεδρικού συριγγίου το 2021) όσο και ο γιος μου που έπασχε από είσφρυση όνυχος, είχαμε τη χαρά και την τύχη να αφεθούμε στην εμπειρία και επιστημοσύνη του κ. Δοντά. Ο γιατρός συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που σε κάνουν να νιώθεις απόλυτα ασφαλής: θεωρητική, σφαιρική και τεκμηριωμένη γνώση του αντικειμένου του, μακρόχρονη εμπειρία και εξειδίεκυση, διάθεση χρόνου να εξηγήσει με ηρεμία στον ασθενή όλες τις πτυχές της εγχείρησης, τον πιο εξελιγμένο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και άριστους συνεργάτες. Περισσότερα όμως από τα παραπάνω, ο κ. Δοντάς διαθέτει το “χάρισμα” του ιατρού – χειρουργού του οποίου η ιατρική πράξη γίνεται με την απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια ώστε η μετεγχειρητική πορεία να είναι η καλύτερη δυνατή. Πετυχημένες επεμβάσεις ίσως κάνουν αρκετοί ιατροί. Επεμβάσεις όμως όπως οι δικές μου (κύστη, συρίγγιο) στις οποίες ο μετεγχειρητικός πόνος είναι σχεδόν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ και παράλληλα η επούλωση γίνεται χωρίς κανένα πρόβλημα, κάνουν μόνο οι απόλυτα ικανοί και experts. Και ο κ. Δοντάς είναι σίγουρα ένας από αυτούς. Πολλά ευχαριστώ από καρδιάς.

ta_ gr

Εξαιρετικος ιατρος με ολη την σημασια της λεξης.Ειχα χρονια ραγαδα και πολυπλοκο συριγγιο που οδηγησε σε περιεδρικο αποστημα.Εκανα την πρωτη επεμβαση στην θεσσαλονικη η οποια απετυχε και υπηρξε υποτροπη της ραγαδας και του συριγγιου σε συντομο χρονικο διαστημα.Αποφασισα να κατεβω αθηνα βλεποντας και τις πολυ καλες κριτικες στο internet να κανω μια επισκεψη στο ιατρειο του κ. ιωαννη δοντα.Κατευθειαν υπηρξε εμπιστοσυνη στον ιατρο,με εξετασε με τον υπερσυγχρονο εξοπλισμο και μου ειπε ακριβως τι πρεπει να γινει.Ακομα και στην μετεγχειρητικη πορεια μου ειπε ακριβως τι να κανω με λεπτομερεια κατι που εγω εκτιμησα πολυ γιατι ηταν ζωτικης σημασιας για την ανναρωση μου μιας και η περιπτωση μου ηταν σπανια και δυσκολη.Ηταν διπλα μου την καθε στιγμη που τον χρειαζομουν δινοντας βαση σε ολες τις λεπτομερειες.Ολα πηγαν καλα και αυτο το ωφειλω στον κ. ιωαννη δοντα και τον ευχαριστω θερμα που με εκανε καλα.Για μενα ειναι πραγματικα ενας απο τους καλυτερους ιατρους στην ελλαδα.

Μαρκος Κεντρωτής

Επέλεξα τον Ιούνιο τον Κ.Δοντά, για πρόβλημα περιεδρικού συριγγίου, που με ταλαιπωρούσε. Η χειρουργική αντιμετώπιση του υπήρξε εξαιρετική, δίχως μετεγχειρητικά προβλήματα.
Τον ευχαριστώ και τον συστήνω ανεπιφύλακτα και σαν επιστήμονα, αλλά και ως άνθρωπο!

Μιχαλης best

Αριστος ιατρος σε ενα ιδιαιτερα φιλοξενο ιατρειο με αμεση αντιμετωπιση του προβληματος μου (διανοιξη περιπρωκτικου αποστηματος) με χρηση laser και λεπτομερεστατες οδηγιες για την μετεγχειρητικη φροντιδα του τραυματος.Ενας ιατρος που νιωθεις σιγουρος στα χερια του!!!Ευχαριστω απο καρδιας….

P. PETROV

Ο κ. Δοντάς και η ομάδα του είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες, η επέμβαση πραγματοποιήθηκε όπως ακριβώς περιγράφεται και στην ιστοσελίδα. Την ίδια κιόλας μέρα έπειτα από την επέμβαση αφαίρεσης αποστήματος η ανακούφιση ήταν άμεση και ο πόνος υποχώρησε. Ο κύριος ο οποίος απαντάει τηλεφωνικά και κλείνει τα ραντεβού ήταν διαθέσιμος όποτε και να καλούσα, έλυσε κάθε απορία μου ακόμα και μετά την επέμβαση. Τα 5 αστέρια είναι πραγματικά λίγα για αυτό τον ιατρό. Σας ευχαριστώ πολύ κύριε Δοντά!

Παθήσεις Ονύχων

ANASTASIOS GEORGOULIAS

Έχοντας ένα πρόβλημα στο νύχι (είσφρυση όνυχος στο δέρμα) το οποίο με ταλαιπωρούσε για πάνω από 4 χρόνια και μετά από αλλεπάλληλες επισκέψεις σε διάφορους γιατρούς που χορηγούσαν επώδυνες θεραπείες-χωρίς όμως αποτέλεσμα-αποφάσισα να επισκεφθώ τον συγκεκριμένο γιατρό,λόγω των πολλαπλών θετικών κριτικών.Ο χώρος του ιατρείου πολύ καλά διαμορφωμένος και η βοηθός του γιατρού ευγενέστατη• με έκανε να αισθανθώ πολύ άνετα και να μου φύγει το όποιο άγχος είχα.Ο γιατρός εκτός από εξαίρετος επιστήμονας ήταν πάνω απ’όλα εξαίρετος άνθρωπος.Οι τρόποι συμπεριφοράς άριστοι και το κλίμα που επικρατούσε ήταν από την αρχή απόλυτα φιλικό.Βλέποντας το πρόβλημα στο νύχι έκανε αμέσως την διάγνωση λόγω της πολυετούς εμπειρίας και αφού με καθησύχασε πως υπήρχε αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης μου επεξήγησε με σαφήνεια τα βήματα της διαδικασίας.Η μικροεπέμβαση με την χρήση λέιζερ ήταν ανώδυνη και δεν ξεπέρασε σε διάρκεια τα πέντε λεπτά. Ο μετεγχειρητικός πόνος μηδαμινός και η αποκατάσταση πολύ απλή και σύντομης διάρκειας•σε δύο βδομάδες μπορούσα να τρέχω κανονικά και να γυμνάζομαι χωρίς πλέον καμία ενόχληση.Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τον συγκεκριμένο γιατρό καθώς έβαλε επιτέλους ένα τέλος στο πολυετές πρόβλημα το οποίο είχε σταθεί εμπόδιο ακόμα και στο να περπατάω χωρίς πόνο.

Νίκος

Εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος.
Έπειτα από 6 μήνες ταλαιπωρίας και δύο αποτυχημένων επεμβάσεων Είσφρυση Ονυχος.
ο Κ Δοντάς βρέθηκε για να δώσει οριστική και ανώδυνη λύση στο πρόβλημα μου
Μου εξήγησε λεπτομερώς πως έχει διαδικασία και ότι πλέον το πρόβλημα μου ήταν Είσφρυση Ονυχος 3 βαθμού .
Πραγματικά εντελώς ανώδυνα με την χρήση λέιζερ σε μόλις λίγα λεπτά βρήκα οριστική λύση στο προβλήμα μου .
Εξαιρετικό Ιατρείο με επαγγελματίες ανθρώπους μέσα.
Μπράβο σε όλοι την ομάδα για τον επαγγελματισμό σας !!!

hg hg

Πρόβλημα : Είσφρυση όνυχος
Ύστερα από αρκέτα χρόνια που είχα το πρόβλημα αυτό σε προχωρημένο βαθμό και 2 αποτυχημένες επεμβάσεις, αποφάσισα να επισκεπτώ τον κ.Δοντά. Πλέον το νύχι μου είναι σε πολύ καλή κατάσταση και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Αξίζει να σημειώσω για όποιον έχει το ίδιο πρόβλημα και το σκέφτεται ότι η μέθοδος του laser είναι ανώδυνη, αλλά αυτό που με εντυπωσίασε ήταν ότι ήταν και ιδιαίτερα αναίμακτη, συγκρίνοντας με προηγούμενες εγχειρήσεις. Επίσης πολύ χρήσιμες ήταν οι σημειώσεις που δίνει ο γιατρός με αναλυτικές οδηγίες για τη φροντίδα του ποδιού μετά την εγχείρηση. Αυτό όμως που θεωρώ πιο σημαντικό και θέλω να συγχαρώ την κλινική, είναι οι άμεσες απαντήσεις στα email που έστελνα στο γιατρό για την εξέλιξη της επέμβασης.
Όσοι ταλαιπωρείστε από το ίδιο πρόβλημα, γνωρίζω τη δυσκολία και ακριβώς για αυτό, σας συνιστώ τον κ.Δοντά χωρίς δεύτερη σκέψη.

Βαγγέλης Μπανάκος

Ύστερα από προχωρημένο στάδιο φλεγμονής που είχα λόγο ονυχοκρύπτωσης αποφάσισα να επισκεπτώ τον κ.Δοντά.
Πλέον το νύχι μου είναι σε πολύ καλή κατάσταση και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
Η μέθοδος του laser είναι ανώδυνη και ιδιαίτερα αναίμακτη.
Πολύ χρήσιμες οι σημειώσεις που δίνει ο γιατρός με αναλυτικές οδηγίες μετά την εγχείρηση.
Όσοι ταλαιπωρείστε με το πρόβλημα της ονυχοκρύπτωσης , σας συνιστώ τον κ.Δοντά χωρίς δεύτερη σκέψη.

vivianne vivianne

Μετά από πτώση ξύλινης καρέκλας πάνω στο μεγάλο νύχι του ποδιού,ο μόνος τρόπος αποκατάστασης ήταν να αφαιρεθεί το νύχι καθώς έσπασε η μήτρα του και ένιωθα αφόρητο πόνο. Επισκέφθηκα τον κ. Δοντά μετά από έρευνα. Οι κορυφαίες αξιολογήσεις ήταν ποδηγέτης εμπιστοσύνης για μένα.
Δέχτηκα τη φροντίδα και την ασφάλεια που χρειαζόμουν απο εκείνον και την ομαδα του.
Σήμερα ,τρεισήμισι μήνες μετά, το ολοκαίνουριο νύχι κοντεύει να ολοκληρωθεί υγιέστατο!
Είμαι ευγνώμων 🙏

Χριστινα Chris

Επισκέφθηκα για δεύτερη φορά το ιατρείο πριν από μερικές μέρες. Την πρώτη έκανα ονυχεκτομη μετά από σοβαρή αποκόλληση έπειτα απο θεραπειες ποδολογων που οχι μόνο δεν απέδωσαν αλλά χειροτέρεψαν την κατάσταση και τη δεύτερη έκανα αφαίρεση κύστης και σπηλων . Ανώδυνα , γρήγορα και αποτελεσματικά
Αυτό που μου έκανε εντύπωση από την πρώτη επίσκεψη είναι η συνεπεια στα ραντεβου και η διάθεση από το γιατρό να εξηγήσει με λεπτομέρειες τη διαδικασία που θα ακολουθήσει. Πεντακάθαρος χώρος , σύγχρονα μηχανήματα Εξαιρετικός γιατρός όπως και η νοσηλεύτρια

Georgios Stavrou

Εξαιρετικός επιστήμονας, εξαιρετικό το προσωπικό του ιατρείου και εξαιρετικό περιβάλλον. Σύγχρονα μηχανήματα και άριστη η συμπεριφορά όλων τους. Πήγα την ηλικιώμενη μητέρα μου που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια μια επώδυνη είσφρυση όνυχος. Ο ιατρός το αντιμετώπισε με τη χρήση θεραπείας με laser. Η επέμβαση πήγε όπως ακριβώς μας το είχε περιγράψει ο ιατρός ήταν δηλαδή ανώδυνη, σύντομη (διάρκειας 5-10 λεπτά), έγινε με τοπική αναισθησία στο ιατρείο, χωρίς τομές και ράμματα. ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΤΕΛΕΙΑ!

Σταυρούλα Μαρδακη

Μετα από αποτυχημενη επεμβαση laser στα νυχια του παιδιου μου, επισκέφτηκαμε τον κ. Δοντα και μειναμε απόλυτα ευχαριστημενοι. Υπηρξε αμεση αντιμετωπιση του προβληματος με τα νυχια του παιδιου και ο γιατρός μας ενεπνευσε εμπιστοσύνη, ασφαλεια, ειχε σταθεροτητα στο λόγο του και απολυτο επαγγελματισμο. Μαζι με τη συνεργατη του, μας εδειξαν τη δεουσα προσοχη στις αποριες που ειχαμε μετεγχειρητικα. Αψογη συμπεριφορά γραμματειας, νοσηλευτικής και ιατρικης αντιμετωπισης. Ευχαριστουμε θερμά.

Giwrgos Pyrgakis

Πριν ένα χρόνο με απάλλαξε από την εισφρυση νυχιού με επέμβαση laser, αφού πρώτα με είχε ταλαιπωρήσει δερματολόγος με συντηρητικές θεραπείες (fucidin, επιδέσμους, pulvo spray κλπ) οι οποίες είχαν προσωρινά αποτελέσματα και το πρόβλημα επανερχόταν. Την επόμενη μέρα πήγα κανονικά δουλειά. Μετά από δύο μήνες έβγαλα γάζες καθώς είχε επουλωθεί πλήρως. Ο πόνος ελάχιστος και αντιμετωπιζόταν με ένα depon. Πολύ καλή η αντιμετώπιση από πλευράς του γιατρού και μετά την επέμβαση!

Li Pi

Επισκέφτηκα τον συγκεκριμένο γιατρό για μερική ονυχεκτομή σε είσφρυση όνυχος, αφού είχα κάνει στο παρελθόν, 2 ήδη ανεπιτυχείς ονυχεκτομές. Μπορεί να τον επέλεξα από τις κριτικές στο διαδίκτυο αλλά έμεινα με τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο από τον ίδιο όσο και από την βοηθό του, αλλά και από την όλη διαδικασία και αποκατάσταση. Τώρα αν έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα φανεί μακροπρόθεσμα.

Despoina Drosatou

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη από τον εξαιρετικό γιατρό κ. Δοντά. Επισκέφθηκα το ιατρείο τέλος Μάη για ονυχεκτομη, αφαίρεση στο μεγάλο νύχι. Έφυγα με τα παπούτσια όντως, και τώρα, τρεις μήνες μετά έχει βγει κανονικά το καινούργιο νύχι μου. Δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!!!

Κάκια Τσάτσου

Δεν έχω λόγια να μιλήσω για τον κ. Δοντά! Χρειάστηκε να αφαιρεθεί το μεγάλο νύχι του ποδιού μου. Εξαίρετος χειρουργός! Και ιδιαιτέρως εντυπωσιακή η αντιμετώπιση του ίδιου και των βοηθών του μετά την επέμβαση!

Δώρα Τσιλίκη

Εξαίρετος επιστήμονας. Τον επισκέφθηκα κατόπιν σύστασης από γνωστό μου. Ήταν κατατοπιστικός και μου εξήγησε με λεπτομέρειες πως θα αντιμετωπίσω το πρόβλημα μου. Σύντομα θα τον επισκεφθώ πάλι με την μητέρα μου που έχει μεγάλο πρόβλημα με ένα νύχι στο πόδι της.

Antonis Perissios

Το προβλημα για το οποίο επισκέφθηκα τον κ. Δοντά είναι εισφρυση ονυχος. Ήταν καθησυχαστικος και μου έδωσε αρχικά συντηρητική θεραπεία. Αν αυτή δεν αποδώσει θα το θεραπεύσει με laser. Κατατοπιστικός και προσηνης, μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη!

Λίπωμα

Antonia Ralli

Δεν έχω λόγια, εξαιρετικός Γιατρός, ευγενικός και προσχαρος άνθρωπος, πηγα στο ιατρείο με πολυ άγχος και φόβο το κατάλαβε με καθυσηχασε και τον εμπιστευτικα αμέσως. Έκανε αφαίρεση ενός τεράστιου λιπωματος με λειζερ, οταν αλλοι γιατροι θα με ταλαιπωρουσαν χειρουργικά με μεθη η και ολικη αναισθησια οπως μου ειχαν πει λογω του μεγέθους. Ο Κύριος Δοντας τελειωσε την επεμβαση μεσα σε 10 λεπτα με τοπική αναισθησία , δεν κατάλαβα τίποτα, δεν πονεσα, καθ ολη την διάρκεια μου μιλουσε και μου εξηγούσε, με ειχε ήρεμη. Νιώθω πολυ τυχερη που τον επέλεξα για την επέμβαση και γλίτωσα ολη την ταλαιπωρία ενος χειρουργείου. Είμαι 2 μερες μετα την επέμβαση και δεν εχω νιώσει τον παραμικρό πόνο σαν να μην έκανα τίποτα. Είναι ο καλύτερος!

soluost soluost

Ο Γιατρός από προσωπική μου εμπειρία θέλω να πώ ότι είναι εξαιρετικός. Γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενο του, έχει αυτοπεποίθηση και συμπεριφέρεται ως επαγγελματίας. Πριν μου αφαιρέσει το λίπωμα ήταν σίγουρος για το σωστό αποτέλεσμα, δεν υπήρχαν ενοχλήσεις και πόνοι κατά τη διάρκεια και μετά το χειρουργείο και το αισθητικό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό αφού μου έκανε και πλαστική ραφή (ενδοδερμική). Αχρείαστος να είναι βρήκα τον γιατρό μου!!!

Tony A.

Επισκεφτηκα τον συγκεκριμένο ιατρό για την αφαίρεση ενός λιπωματος σε εμφανές σημείο. Ήθελα κάτι αισθητικά ωραίο και σύντομο σαν διαδικασία και τα πετύχε και τα δύο. Η χρήση laser και η εμπειρία του ήταν καθοριστικά στοιχεία και η όλη διαδικασία φάνηκε απλή, κάτι που δείχνει ότι είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματιας.

Dim Bak

Εξαιρετική εμπειρία. Αφαίρεση λιπώματος στον αυχένα. Η όλη διαδικασία διήρκησε 40 λεπτά. Σχεδόν αναίμακτη λόγω laser, μηδαμηνός ο πόνος. Ο γιατρός και οι συνεργάτες του ευχάριστοι και μεταδίδουν αίσθημα εμπιστοσύνης. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Antonis Sp.

Η πιο ανώδυνη κ σύντομη επέμβαση. Αφαίρεσα ένα λίπωμα στο κεφάλι σε λιγότερο απο 10 λεπτά. Δεν κατάλαβα τίποτα ούτε κατά την διάρκεια της αφαίρεσης ούτε τ επόμενες ημέρες. Απλά τέλειος γιατρός.

Σμηγματογόνος Κύστη

Χριστινα Chris

Επισκέφθηκα για δεύτερη φορά το ιατρείο πριν από μερικές μέρες. Την πρώτη έκανα ονυχεκτομη μετά από σοβαρή αποκόλληση έπειτα απο θεραπειες ποδολογων που οχι μόνο δεν απέδωσαν αλλά χειροτέρεψαν την κατάσταση και τη δεύτερη έκανα αφαίρεση κύστης και σπηλων . Ανώδυνα , γρήγορα και αποτελεσματικά
Αυτό που μου έκανε εντύπωση από την πρώτη επίσκεψη είναι η συνεπεια στα ραντεβου και η διάθεση από το γιατρό να εξηγήσει με λεπτομέρειες τη διαδικασία που θα ακολουθήσει. Πεντακάθαρος χώρος , σύγχρονα μηχανήματα Εξαιρετικός γιατρός όπως και η νοσηλεύτρια

Andronicky Manoli

Επισκέφθηκα το ιατρείο του Κ. Δόντα για την αφαίρεση μιας επιδερμικής κύστης για ιατρικούς και αισθητικούς λόγους. Από την πρώτη στιγμή ο γιατρός μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη και γνώση για το αντικείμενο του. Η κύστη αφαιρέθηκε με τη σύγχρονη μέθοδο Laser, η οποία διήρκησε μόνο μερικά λεπτά και ήταν εντελώς ανώδυνη. Επίσης, γύρισα κατευθείαν στις επαγγελματικές και αθλητικές μου δραστηριότητες χωρίς καμία ενόχληση. Διανύω τη δεύτερη εβδομάδα και η επούλωση είναι πολύ ομαλή και άμεση, χρησιμοποιώντας τα συνιστώμενα μεταεγχειρητικά προιόντα. Σας ευχαριστώ πολύ.

Gianos Moustos

Άριστος Ιατρός και εξαιρετικός άνθρωπος. Αφαίρεσα μια κύστη από το λαιμό με λέιζερ σε 20λ χωρίς πόνους. Πραγματικά εξαιρετική εμπειρία

Βουβωνοκήλη

Πέτρος Κο

Επίσκεψη στον κύριο Δοντά τον οποίο μου τον πρότεινε συνάδελφος για επέμβαση βουβωνοκηλης και τοποθέτηση πλέγματος.Εξαιρετικος άνθρωπος- επαγγελματίας και αυτός και όλη η ομάδα του έμεινα πολύ ευχαριστημένος και σίγουρα θα τον πρότεινα…..

Έλκη

ανδρεας παπαδοπουλος

Ο κυριος Δοντάς μας βοήθησε πολύ στο πρόβλημα της αδελφής μου, η οποία χρειάστηκε χειρουργικό καθαρισμό σε ενα έλκος που την ταλαιπωρούσε, μας καθοδήγησε, μας έδωσε άμεση λύση, η θεραπεία ολοκληρώθηκε χωρίς ταλαιπωρία για την ασθενή, μας δέχθηκε ο γιατρός ακόμα και εκτός ωραρίου. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και συστήνουμε ανεπιφύλακτα τον κύριο Δοντά γιατί πέρα από εξαιρετικός γιατρός με σύγχρονο εξοπλισμό ιατρείου, είναι πολύ καλός άνθρωπος. Σ.Σπαταλά

Καρκίνος Δέρματος

Eri Gerontati

Παρα πολύ καλος γιατρός εγώ προσωπικά τον συνιστο με κλειστά μάτια. Αφερεσε στην μητέρα μου ένα μικρό καρκίνο του δέρματος πανό στην μιτι της με λέιζερ σε μισή ώρα το οποίο αλός γιατρός μας είχε πει ότι θα χρειαστεί ολόκληρη επέμβαση. Είναι μια ευδομαδα από την επέμβαση κ δεν έχει πάρει ούτε ενα ντεπον. Το σημειο έκλεισε με ράμματα παρόλο που ειταν πάρα πολύ δύσκολο σημείο το έχει κλείσει τέλια. Να μην ξεχνάσο να πω ότι είναι πολύ ευγενικος κ πολύ ήρεμος. Μας χαλαρόσε πολύ

Δερματικά Θηλώματα

Αναστασια Νικολαιδου

Επισκέφθηκα πριν από δύο μήνες το ιατρείο βασιζόμενη στις κριτικές άλλων ανθρώπων εδώ στο google προκειμένου να αφαιρέσω κάποια θηλωματα με λέιζερ. Η όλη διαδικασία ήταν πολύ γρήγορη και ανώδυνη και η αποκατάσταση επίσης άψογη. Το ιατρείο καθαρό και φροντισμένο και ο γιατρός ευγενικός και άνετος ώστε να σε κάνει να νιώθεις κι εσύ το ίδιο άνετα.

Gio Tech

εξαιρετικο προσωπικο,απο τον γραμματεα μεχρι τον γιατρο!!!ο γιατρος μεσα 10 λεπτα μου εκοψε μια κρεατοελια που ειχα στην πλατη κ με ενοχλουσε πλεον, γτ ανοιγε συνεχως,ενω παραλληλα μου εκαψε κ 4 ελιες μικρες!!!το συνιστω ανεπιφυλακτα σωστες τιμες!!!

Αποστήματα

nihil bdc

Πηγα για ενα απόστημα στην μασχαλη, σχετικα μεγαλο απο οτι μου ειπε. Ραντεβου την ιδια μερα και ο γιατρος δεν πρεπει να εκανε πανω απο 5 λεπτα για την επεμβαση. Το ιδιο απογευμα ημουν μια χαρα. Η τιμη πολυ καλη σε σχεση με το ποσο λιγο ταλαιπωρηθηκα κατα την διαρκεια αλλα κ μετα.

P. PETROV

Ο κ. Δοντάς και η ομάδα του είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες, η επέμβαση πραγματοποιήθηκε όπως ακριβώς περιγράφεται και στην ιστοσελίδα. Την ίδια κιόλας μέρα έπειτα από την επέμβαση αφαίρεσης αποστήματος η ανακούφιση ήταν άμεση και ο πόνος υποχώρησε. Ο κύριος ο οποίος απαντάει τηλεφωνικά και κλείνει τα ραντεβού ήταν διαθέσιμος όποτε και να καλούσα, έλυσε κάθε απορία μου ακόμα και μετά την επέμβαση. Τα 5 αστέρια είναι πραγματικά λίγα για αυτό τον ιατρό. Σας ευχαριστώ πολύ κύριε Δοντά!

Σπίλοι-Ελιές

Χριστινα Chris

Επισκέφθηκα για δεύτερη φορά το ιατρείο πριν από μερικές μέρες. Την πρώτη έκανα ονυχεκτομη μετά από σοβαρή αποκόλληση έπειτα απο θεραπειες ποδολογων που οχι μόνο δεν απέδωσαν αλλά χειροτέρεψαν την κατάσταση και τη δεύτερη έκανα αφαίρεση κύστης και σπηλων . Ανώδυνα , γρήγορα και αποτελεσματικά
Αυτό που μου έκανε εντύπωση από την πρώτη επίσκεψη είναι η συνεπεια στα ραντεβου και η διάθεση από το γιατρό να εξηγήσει με λεπτομέρειες τη διαδικασία που θα ακολουθήσει. Πεντακάθαρος χώρος , σύγχρονα μηχανήματα Εξαιρετικός γιατρός όπως και η νοσηλεύτρια

Μυρμηκίες

ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΑ ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΥ

Μια μυρμήγκια στο πόδι ήταν η αιτία να γνωρίσω αυτόν τον άνθρωπο.Ενα μεγάλο ευχαριστώ . Καταπληκτική δουλειά!!!!!

ΑΜΕΑ

Yannis Moschos

Εξαίρετος γιατρός και άνθρωπος. Αντιμετώπισε αποτελεσματικά το πρόβλημα του ΑμεΑ παιδιού μου με υπομονή, κατανόηση και απόλυτο επαγγελματισμό. Το ίδιο εξαίρετη και η συνεργάτιδά του. Τους ευχαριστώ πολύ.

Λοιπές Αξιολογήσεις

DIMITRIS KOMNINOS

Ο δρ. Δοντάς με εγχείρησε για ένα πρόβλημα που με ταλαιπωρούσε καιρό, η φύση του οποίου απαιτούσε ιδιαίτερη μεταχείριση και διακριτικότητα. Δεν πήγα συστημένος από κάποιο άτομο. Άνοιξα τις κριτικές του Google και τον επέλεξα βάσει αυτών. Η πρώτη μας επαφή στο ιατρείο του με έπεισε αμέσως. Διαθέτει τεχνολογία αιχμής και το προσωπικό, (γραμματεία και νοσηλευτικό) άμεσο, φιλικό, αποτελεσματικό και κυρίως διακριτικό. Ο ίδιος ο κύριος Δοντάς, δωρικός και to the point. Διέγνωσε με ακρίβεια το πρόβλημα μου και με ενημέρωσε με σαφήνεια χωρίς περιττές κουβέντες, για τα απαιτούμενα βήματα – περιλαμβανομένων και των οικονομικών (ασφάλειες κλπ). Η επέμβαση έγινε στην κλινική THERAPIS που επίσης δεν γνώριζα. Οι καλύτερες εντυπώσεις και από εκεί. Καθαρή, οργανωμένη, με πολύ φιλικό προσωπικό. Μετά την επέμβαση ο κ. Δοντάς με ενημέρωσε λεπτομερώς για όλα τα ζητήματα που με απασχολούσαν και επιπλέον μου έδωσε γραπτώς όλες τις οδηγίες που χρειαζόμουν για την αποθεραπεία. Τον ευχαριστώ δημοσίως και σας τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Stathis Bekris

Ψάχνοντας στο Internet για κάποιο ιατρικό πρόβλημα, βρήκα τον κ. Δοντά μέσα από μια παρουσίασή του σε ένα ιατρικό συνέδριο, το οποίο, λόγω πανδημίας, γινόταν μέσω διαδικτύου και έτσι παρακολούθησα όλη την παρουσίαση. Με εντυπωσίασε η εμπεριστατωμένη προσέγγιση του ζητήματος, η παρουσίαση πολλαπλών περιστατικών με εξαιρετικές λεπτομέρειες και φωτογραφίες αλλά κυρίως ο εντοπισμός του σε πολύ σημαντικές λεπτομέρειες της θεραπείας με τη χρήση σύγχρονης μεθόδου laser. Έκλεισα αμέσως ραντεβού και επισκέφτηκα το ομολογουμένως εντυπωσιακό ιατρείο του. Η συμπεριφορά του προσωπικού και του ιδίου ήταν άψογη, η εξυπηρέτησή μου άμεση χωρίς καθόλου αναμονή και πριν από οτιδήποτε άλλο πραγματοποιήσαμε μια εκτενή συζήτηση γύρω από το θέμα που με απασχολούσε. Προχωρήσαμε άμεσα στο πρόγραμμα αντιμετώπισης του προβλήματος με άριστους ιατρικούς χειρισμούς με το laser χωρίς πόνο και χωρίς τοπική αναισθησία. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα από την ανθρώπινη προσέγγισή του και την ιατρική του δεινότητα. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα.

LAMBROS PAPAXENAKIS

Πρόκειται για έναν εξαιρετικό ΑΝΘΡΩΠΟ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ και θα τολμούσα να πω ΦΙΛΟ. Γιατί φίλος είναι αυτός που σου στέκεται στα δύσκολα και κυρίως όταν πονάς και ταλαιπωρείσαι να έχει τη γνώση, τη διάθεση και τη δυνατότητα να σου βρει ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ.
Αυτά ακριβώς έκανε ο γιατρός Γιάννης Δοντάς στην περίπτωσή μου και μετά από φρικτές ταλαιπωρίες 10 ετών μετακτινικών επιπλοκών, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα βρήκε τη λύση. Όταν άλλοι (από τους δεκάδες που έχω επισκεφθεί) έχοντας τη “λύση” στο …τσεπάκι τους μέσα σε λόγα λεπτά συνάντησης με κατηύθυναν στη …χειρουργική αίθουσα για παρά φύσιν έδρα!
Είναι, πραγματικά, σα να ζω ένα θαύμα χωρίς ανυπόφορες ενοχλήσεις και συνεχείς επισκέψεις εκεί που και ο βασιλιάς πηγαίνει μόνος.
Γιάννη, ο Θεός να σε έχει καλά εσένα και την οικογένειά σου. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ σε όλους.

Mary Chatzivasileiou

Τον κ. Δοντά τον αναζήτησα για τη θεραπεία του προβλήματός μου έχοντας κάνει πρώτα μεγάλη διαδικτυακή έρευνα. Διαβάζοντας τις πολύ καλές κριτικές επισκέφτηκα το ιατρείο του και με χαρά διαπίστωσα ότι είχα να κάνω πρώτα απ’ όλα με έναν άνθρωπο οικείο, προσιτό και ευγενέστατο και μετά με έναν εξαιρετικό επιστήμονα. Αυτό στην ουσία αναζητούμε οι ασθενείς. Έναν άνθρωπο εμπιστοσύνης. Με τη θεραπεία και τις συμβουλές του αντιμετωπίστηκε οριστικά το πρόβλημά μου και πραγματικά νιώθω ήρεμη και σίγουρη για το πού θα απευθυνθώ στο μέλλον σε τυχόν ιατρικό πρόβλημα.
Στα πολύ συν επίσης ο φροντισμένος, ήρεμος και φιλόξενος χώρος του ιατρείου αλλά και το προσωπικό του, ευγενέστατο και χαμογελαστό που δικαιολογεί και συμπληρώνει το προφίλ του.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις υπηρεσίες σας.

Ioannis Kokonios

Πριν απο λιγους μηνες αντιμετωπισα ενα προβλημα υγειας,ημουν σε κακη ψυχολογικη κατασταση και αβεβαιος για το μελλον…Εμπιστευτηκα τους φιλους μου και το ενστικτο μου…τελικα οι ΦΗΜΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ.Μπηκα στο ιατρειο του κ Δοντα και αντικρισα εναν ανθρωπο προτυπο και πρωτοτυπο δυο ικανοτητες που οταν συνδυαζονται δινουν το τελειο αποτελεσμα,στο χωρο της ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ και οχι μονο.Σημερα απηλλαγμενος απο τους εφιαλτες που με στοιχειωναν ατενιζω το μελλον με αισιοδοξια σκεφτωμενος τα λογια του”ολα θα πανε καλα “.Σε ευχαριστω για ολα κ Δοντα…μου αλλαξες τη ΖΩΗ δινοντας μου μια ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ!!!

gmoniq27

Εξαιρετικός γιατρός, άριστα καταρτισμένος και επεξηγηματικός. Με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα στο ιατρείο του, αισθάνθηκα κατευθείαν ότι έχω επιλέξει τον σωστό γιατρό για την πάθηση μου. Δικαιώθηκα, όταν τελικά έδωσε λύση στο πρόβλημα υγείας που με ταλαιπωρούσε, χρησιμοποιώντας την πιο προηγμένη χειρουργική μέθοδο που υπάρχει και μάλιστα με γρήγορα αποτελέσματα. Τέλος αξίζει να αναφερθώ και στους συνεργάτες του, οι οποίοι είναι καταπληκτικοί και σου εμπνέουν εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή!
ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ.

Μαρια Γκουλετσα

Ο κύριος Δοντάς είναι ένας εξαιρετικός γιατρός με βαθιά γνώση του αντικειμένου του, ενσυναίσθηση και σεβασμό για τον ασθενή. Με διακριτικότητα, επιστημονικό ήθος και ανθρωπιά αντιμετώπισε και το δικό μου πρόβλημα, το οποίο με ταλαιπωρούσε χρόνια, ψυχικά και σωματικά. Εκείνος και η ομάδα του με εντυπωσίασαν τόσο για την οργανωτικότητά τους, όσο και για τη συνέπεια, την επιστημονική τους κατάρτιση, αλλά κυρίως για την ειλικρίνεια, την εντιμότητα και την προσεγμένη φροντίδα προεγχειρητικά καθως και μετεγχειρητικά. Σας ευχαριστώ πολύ! Μακάρι να είστε πάντα καλά!

Dimitris Anastasiou

Μου τον σύστησε γνωστός που είχε ίδιο πρόβλημα. Είναι πράγματι πολύ καλός γιατρός, άνετος, με γνώση όλων των μεθόδων αντιμετώπισης για εφαρμογή της κατάλληλης στον κάθε ασθενή, με σύγχρονο εξοπλισμό, καλή οργάνωση και ευγενικό προσωπικό. Σε όλη την πορεία με έκανε να νιώθω άνετα για την επιλογή μου. Το πρόβλημά μου αντιμετωπίστηκε αποτελεσματικά, άμεσα και χωρίς προβλήματα. Τον συστήνω!

Glykeria Psarra

Εξαιρετικός ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ και ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ο οποίος ενδιαφέρεται και νοιάζεται πραγματικά για τον ασθενή του. Απλός, ήρεμος, ευγενικός και μεθοδικός, κερδίζει αμέσως την εμπιστοσύνη του ασθενή. Μετά τη διάγνωση, καθοδηγεί με σιγουριά τον ασθενή στα απαραίτητα βήματα για την ίαση. Σ’ ευχαριστούμε γιατρέ! Ο Θεός να σ’ έχει καλά!

sofakious1

Πριν περίπου 2 εβδομάδες έκλεισα ραντεβού για τον φίλο μου με τον γιατρό.
Του ενέπνευσε εμπιστοσύνη και επαγγελματισμό. Για αυτό το λόγο τον προτείναμε και σε τρίτο άτομο το οποίο έμεινε επίσης απόλυτα ευχαριστημένο με το αποτέλεσμα.
Ευχαριστούμε.

Anastasios Skiadopoulos

Εξαιρετικός επιστήμονας αλλά και άνθρωπος! Για να βρω λύση στο πρόβλημά μου δυστυχώς ταλαιπωρήθηκα σε άλλους ιατρούς αντίστοιχης ειδικότητας χωρίς αποτέλεσμα και χωρίς ανθρώπινη προσέγγιση μέχρι να βρω τον Κυρίο Δοντά. Πραγματικά τον συνιστώ με κλειστά μάτια! Θα γλυτώσετε πόνο, χρόνο και χρήματα!! Σας ευχαριστώ κύριε Δοντά!!

Giorgos Misokefalos

Μετά από ενοχλήσεις για αρκετό καιρό κ από διαγνώσεις άλλων χειρουργών χωρίς αποτέλεσμα, είπα να πάρω μια γνώμη λόγω των σχολίων που είδα εδώ. Με τον πρώτο έλεγχο αμέσως διαπίστωσε το πρόβλημα μου κ με την κατάλληλη αγωγή το πρόβλημα εξαφανίστηκε. Κ σαν άνθρωπος απίστευτος… Να είσαι καλά γιατρέ να βοηθάς τον κόσμο.

despoina ts

Εξαιρετικός Ιατρός. Φέρει μεγάλη εξειδίκευση και πολλές γνώσεις,δίνοντας λύση σε μια πληθώρα ιατρικών προβλημάτων. Το Ιατρείο είναι υπερσύγχρονο και πεντακάθαρο. Ο κύριος Δοντάς και οι συνεργάτες του φέρουν πολυετή εμπειρία και επιστημονική κατάρτιση προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον ασθενή.

Michail Xirokostas

Εξαιρετικός γιατρός, ανώδυνη τελείως η επίσκεψη για καυτηριασμο αλλά το σημαντικότερο μοναδικός άνθρωπος ο οποίος μου εξήγησε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες του προβλήματος μου και μου έδωσε με σαφήνεια όλες τις οδηγίες. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα. Σας υπέρ ευχαριστώ γιατρέ!!

Danai-Panagiota Bampali

Εξαιρετικός γιατρός και πάνω από όλα άνθρωπος, καταρτισμένος σε σύγχρονες τεχνικές, με ειλικρινές ενδιαφέρον για τον ασθενή. Χαίρομαι πολύ που τον γνώρισα, είναι από τους ελάχιστους γιατρούς που συστήνω ανεπιφύλακτα.

KATERINA TOGKA

Πρόκειται για καταπληκτικό γιατρό, ο οποίος προσεγγίζει τον ασθενή με απόλυτο επαγγελματισμό. Άριστη επικοινωνία με τον ασθενή, εξηγεί τα πάντα με υπομονή και εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Antonios Adraskelas

Λαμπρός επιστήμων και άνθρωπος με άρτια επιστημονική κατάρτιση, λεπτομερειακός στην εξέταση ατόμου και ιστορικού, επεξηγηματικός, με ειλικρινές ενδιαφέρον για τον ασθενή. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Iren Iren

Εξαιρετικός γιατρός!!! Προσέγγισε το θέμα του γιού μου με απόλυτη υπευθυνότητα. Σαφής, ξεκάθαρος και αποτελεσματικός, κέρδισε την εμπιστοσύνη μας από την πρώτη στιγμή. Τον προτείνουμε ανεπιφύλακτα!!!

bill sir

Πάνω απ όλα είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ με όλη την σημασία της λέξεως άριστος όσο για την δουλειά του ότι κ να πω είναι λίγο οι γνώσεις του και ο επαγγελματισμός του είναι σε άλλο επίπεδο

G Z

Ευσυνείδητος, χαμογελαστός, ισχυρή γνώση του τομέα του, άπειρα ευχαριστημένος από την αξιολόγηση της πληγής μου κ της αποθεραπείας μου άνθρωπος, ιατρός της εμπιστοσύνης.

Νίκος Σουρλαντζής

Εξαιρετικός γιατρός, άριστα καταρτισμένος, σου εξηγεί τα πάντα και προτείνει την καλύτερη δυνατή θεραπεία.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Πολύ καλός γιατρός Και πάνω απ όλα καλός άνθρωπος επικοινωνιακός σου εξηγεί με λεπτομέρεια τα πάντα

angelos spanakis

Πάρα πολύ καλός γιατρός, έμπειρος, καταρτισμένος, φιλικός. Αισθάνθηκα πολύ άνετα και μεγάλη ασφάλεια.

Χρήστος Αλέξανδριδης

Πολύ καλός γιατρόςΈμπειρος οργανωμένο ιατρείο Αισθάνεσαι ασφάλειαΚαι τον συστήνω ανεπιφύλακτα

Petros Vasilakis

Εξαιρετικός γιατρός! Εμπνέει εμπιστοσύνη και είναι αναλυτικός. Τον ευχαριστώ πολύ για όλα

Μαρινος Συνοδινος

Ενας ιατρος,Ανθρωπος και σοβαρος επιστημονας…..Μας εχει βοηθησει οικογενειακως.

Michael Tsounis

Εξαιρετικός χειρουργός και άνθρωπος. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!!!

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ …ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ .

giannis vouros

πολύ καλός γιατρός με μεγάλη εμπειρία!

λευτερης χαρατσαρης

Πολυ ικανοποιημένος αψογος γιατρος.
Ανωδυνη επεμβαση με laser.

Διονυσης Χατζοπουλος

Απλά από τους λίγους Γιατρούς

Sakis Theodoropoulos

Άριστος!