ΤΜΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΩΝ, ΕΛΚΩΝ & ΕΓΚΑΥΜΑΤΩΝ

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

    Τμήμα Αντιμετώπισης Τραυμάτων, Ελκών & Εγκαυμάτων
    Η θεραπεία των χρόνιων τραυμάτων, ελκών και εγκαυμάτων είναι απαιτητική και χρονοβόρα. Απαιτεί καθημερινή ενασχόληση τόσο των ασθενών, όσο και του συγγενικού τους περιβάλλοντος. Πολύ δε περισσότερο απαιτεί ιατρική γνώση και εξειδίκευση από τον θεράποντα ιατρό, καθώς νέες καινοτόμες θεραπευτικές πρακτικές αναπτύσσονται σχεδόν σε καθημερινή βάση. Ο Χειρουργός Δρ. Ιωάννης Δοντάς έχει μετεκπαιδευτεί σε αναγνωρισμένα κέντρα του εξωτερικού και εξειδικεύεται στη θεραπεία των χρόνιων τραυμάτων, ελκών και εγκαυμάτων.

    Αντιμετώπιση Τραυμάτων, Ελκών & ΕγκαυμάτωνΤο Τμήμα Αντιμετώπισης Τραυμάτων, Ελκών & Εγκαυμάτων της Laser Surgery αποτελεί μία σύγχρονη και πλήρως οργανωμένη μονάδα εξοπλισμένη με τελευταίας γενιάς μηχανήματα Laser χειρουργικής αλλά και με άλλα επιβοηθητικά συστήματα υψηλής τεχνολογίας (Laser CO2, Nd:YAG Laser, Fazzini Electrosurgical Equipment, Smoke Evacuator System, Cryo Cooling System, Q-Light Wound Care Phototherapy System, “Plason” Air-Plasma Scalpel, Coagulator, Stimulator, Nitric Oxide Therapy Device) τα οποία δίνουν στον Δρ. Ιωάννη Δοντά τη δυνατότητα να αντιμετωπίζει χρόνια τραύματα, έλκη και εγκαύματα κάθε βαρύτητας.

    Οι παθήσεις που μπορούν να αντιμετωπισθούν στο Τμήμα Αντιμετώπισης Τραυμάτων, Ελκών & Εγκαυμάτων της Laser Surgery είναι οι παρακάτω:

    Στο Τμήμα Αντιμετώπισης Τραυμάτων, Ελκών & Εγκαυμάτων διενεργείται ένα πλήθος ιατρικών και χειρουργικών πράξεων που σκοπό έχουν την επιτάχυνση της επούλωσης χρόνιων τραυμάτων, ελκών και εγκαυμάτων όλων των ειδών. Επίσης ο Δρ. Ιωάννης Δοντάς διαθέτει και φορητό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με τον οποίο μπορεί να διενεργεί πολλές από τις θεραπείες και στην οικία του ασθενούς, σε περίπτωση που ο τελευταίος δεν μπορεί να μετακινηθεί. Οι συχνότερες από αυτές είναι οι εξής: